Интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн не се състои само в красивата подредба на жилищното и офис пространство – той е начин на живот, съчетаващ хармония и баланс.

Цялостната ни идея е да изготвим Вашия проект до ключ, а Вие веднага да заживеете в новия си луксозен дом.

Планирането и промяната на вътрешните пространства е чудесно поле за изява дори и на най-смелите мечтатели!

Заложете на сигурност, качество и стабилност при проектирането на Вашия бъдещ офис или дом. Екипът ни ще разработи идеалния за Вас интериорен проект от началото до края, който да покаже наяве Вашите ценности и начин на живот.

Управление на проекти

В нашата дългогодишна практика залагаме на правилното менажиране на всеки един проект, с който се захванем. Функциите и процесите по управление на проектите са важни за правилното им и успешно реализиране.

Нашите специалисти проследяват всяка една стъпка и всеки етап на проекта – от първоначалната идея до финалното изпълнение.

В бизнес процеса сме внедрили системата “turnkey solution” (решение “до ключ”), с която помагаме на клиента да пести време и ресурси.

Системата е изградена от край до край за клиента и е предназначена да изпълнява определени процеси – планиране, визуализиране, проектиране и реализация на проекта.

Портфолио

Всеки клиент, който ни се е доверил, знае с какъв усет и финес подхождаме към всеки детайл. Портфолиото ни се състои от корпоративни и частни клиенти, които ни позволиха да експериментираме и да създадем изящни и луксозни интериори.

Завършеният проект е само малка част от това, което клиентите получават – ние подаряваме истинско изживяване и емоция, доверие, приятелство и дългогодишно партньорство.