За нас

Нашата цел е да създадем най-доброто и стилно място, отговарящо на всички Ваши критерии. Помещенията са елегантни и са създадени с индивидуален почерк.

Екипът ни се състои от професионалисти, които ще направят цялостна реализация до ключ на Вашия дом, офис или обществено заведение.
Предимството е, че това е комплексна услуга, която ще спести много от личното Ви време и пари.

Нашата философия

Екипът на ФАРАМ е приел като задължение да се погрижи за изключителното обслужване на своите клиенти, започвайки с една уникална идея, през несравнимия избор и ефективност, завършвайки с италианска гаранция за един шедьовър до ключ.

Качеството е в основата на това, което правим.

Нашите услуги

Фирмата разполага с богат набор от услуги, които са изцяло съобразени с нуждите на клиента, личния вкус и начин на живот. По време на всеки проект си партнираме с утвърдени и изтъкнати производители, експерти, проектанти, строители и дизайнери, които превръщат празното пространство в луксозна и изящна среда за обитаване.  

Щателният ни стремеж към перфекционизъм прозира във всеки един проект, в който се впускаме. Залагаме на високо усъвършенствана палитра от най-добрите мебели, ръчно подбрани материали и майсторска изработка.
Мебелите и аксесоарите за дома и офиса са избрани, за да се слеят красиво един с друг, да допълнят фините детайли на вътрешната архитектура и да създадат пространства на уникалност и финес.

Портфолио

Богатото портфолио, с което разполагаме, е в унисон с амбициите ни за постигане на отлични резултати. Предлагаме всичко необходимо за построяването на жилищни и офис сгради. Работим с частни и корпоративни клиенти. Изготвяме идейни проекти и проследяваме цялостния процес по тяхното изпълнение.

Независимо от мащаба и бюджета всеки проект е уникален, несравним и удовлетворяващ клиентските нужди.